La Via Cargo ne propunem sa fim recunoscuti ca one stop shop de catre clientii care cauta solutii de transport si logistica

Blue Cargo

Blue cargo inseamna servicii de expeditie planificate, tipul de cargo destinat transporturilor regulate, atat pentru importuri cat si pentru exporturi, pentru a obtine cel mai bun raport dintre cost si durata de tranzit.
Detalii

Red Cargo

Red cargo inseamna expeditii contra cronometru, situatii neprevazute, line stoppers parts, repararea greselilor sau pur si simplu rezolvarea unei urgente – folosirea unui charter aerian sau a unui vehicul dedicat.
Detalii

Yellow Cargo

Yellow cargo se adreseaza companiilor a caror activitate implica transportul de produse de lux, substante periculoase, marfa cu temperatura controlata, marfa fragila, produse medicale sau incarcaturi cu gabarit depasit.
Detalii

Green Cargo

Green cargo este tipul de cargo la care apelati o data ce afacerea a ajuns la un anumit nivel de dezvoltare, un serviciu de care nu credeati ca veti avea nevoie pana in acest moment – servicii de depozitare, distributie, relocare.
Detalii

Cauti o solutie de transport marfa? Cere o cotatie gratuita!

Cere o cotatie rapida si gratuita pentru transport de marfa. Te rugam sa completezi formularul cu detaliile de transport ale marfii si un agent Via Cargo de va contacta in cel mai scurt timp cu o oferta.